Ráda bych se připojila se svou zkušeností. Mám 4 letého syna, který málo mluví a neumí žvýkat (viz samostatná diskuse). Neuroložka mi vždyčky říkala, kousání to máte stejné jako smrkání, když se to nenaučí do roka a překoná ten časový horizont tak už se to nenaučí nikdy. Na rýmu moc netrpí, tak jsem ani nevěděla jak ho to naučit. V dubnu nastoupil do školky a jak to tak bývá hned druhý týden začal kašlat a mít rýmu, a já jako vždycky říkám "smrkni" a on fakt smrknul a smrká. Jestli to okoukal ve školce a nebo prostě k tomu musel dospět nevím. Děti vědí jak na to, jen se zbytečně nenervovat oni to zvládnou někdy dřív a někdy později.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.