Přidat odpověď
Dle mě ti kluci neměli k otčímovi žádný vřelý vztah ani autoritu.Tu mu i manželka sama podtrhávala,když mu vynadala,co ho to učí-to já si zprvu myslela,že řve na dítě :-).Jinak mi připadalo, že jim ti kluci přerostli přes hlavu, že už nevěděli co si s nimi počít a tak na ně jen křičeli,úkolovali je a fyzicky trestali. Ale možná to byla jen reakce kluků na nevšímavost rodičů a větší pozornosti dvojčatům. Takže se snažili zaujmout zlobením. Též si myslím, že matka toho měla až nad hlavu a že to opravdu psychicky nezvládala a zlost si vylévala na klukách.Trošku mi vadily opakující se záběry, které mohly navodit dojem,že to tam tak probíhá od rána do večera.Zajímalo by mne, jak to nyní v rodině s odstupem času funguje. Jinak věřím, že my, s našimi dětmi,takto "nedopadneme"také, že budou uznávat naši autoritu bez jakýchkoliv trestů a řevu, ikdyž musím přiznat, že občas mi též ujedou nervy,ale komu ne,že?Jsem zvědavá na další díl, tamuž to dítě dokonce svou mámu bilo-to už je fakt extrém!P.S.:Jinak jsem byla v čekárně u lékaře plné lidí,svědkem situace, kdy asi tak 10-tiletý kluk opravdu bil svou mámu,nadával jí sprostě-ona na něj též křičela co si to dovoluje,pak se ho snažila uklidnit venku a po návratu se to zas opakovalo. To už ale asi opravdu musí být i výchovou. A možná i dobou-co si dnes dovolí děti k rodičům, učitelkám...to za našich dětských let by mě ani nenapadlo(např.v první třídě se zvedl žák a řekl p.učitelce,že ona mu nebude říkat, co má dělat!)!
Předchozí