Přidat odpověď
Dnes ta holčička byla oproti předchozím dětem relativně v pohodě,ačkoliv fakt rozmazlená.Dost s rodiči mávala.Mě připadá samozřejmé po dítěti chtít,aby se ráno učesalo,obléklo,umylo-to jsou automatické činnosti,kterými se snad ani v 5ti letech nemusím zaobírat.To by mělo být dáno vychovou(stejně jako umět poděkovat a poprosit.).Dle mě to jsou věci,které bych od dítěte vyžadovala stůj co stůj,prostě jen být důsledná každý den.Natálka to asi zkoušela na rodiče, co si může a nemůže k nim dovolit.Když ona řekne,že se česat (a další věci)nebude,tak prostě nebude.A rodiče na to už rezignovali.Jen nevím,pokud mi to neuniklo,proč Natálka nechodila do školky???Že byla nezvladatelná nebo to bylo z vůle rodičů? Nevíte? A ještě mi zprvu ta maminka,která si chůvu pozve,přišla,že jí dost vadí,že jí někdo "kecá"do výchovy, co a jak má dělat. Přitom to prý sama ví, ale nic s tím doposud neudělala.
Natálka podle mě sama rodičům určovala co a jak (podle ní) bude a rodiče se jí podřizovali.Ale je to asi dáno i výchovou, protože kamarádky dcera si též určuje kdy a jak se bude mýt a kdy si bude mýt hlavu,protože jí to při česání umyté hlavy, tahá...a to jí je 10let,a podle mě je tam také něco špatně :-).Jak si to kdo vychová, takové to má :-)))
Předchozí