Přidat odpověď
Přiznávám se, že včerejší díl byl první,který jsem viděla. Ale po tom co jsem se na pořad, po doporučení kamarádky podívala, musím říct, že mám děti skvěle vychované a poslušné.(7 a 10 let.) Syn je hyperaktivní, ale když potom vidím, jak se chovají jiné děti, tak si říkám že je vlastně úžasný. Holčička byla výsledkem výchovy typu, dělej si co chceš, hlavně ať je doma klid. Televize v pokojíku s možností dívání dokud neusne je opravdu paráda. Sen každého děcka. Ale potom se nemůžou divit, že neusíná. Myslím, že pokud se jim podaří alespoň z části dodržet nastolená pravidla, tak z ní bude fajn holka. Protivná byla určitě jenom kvůli nudě a tomu, že už nevěděla jak na sebe upozornit. Proč přestala chodit do školky? Já jsem dávala staršího syna do školky alespoň na dopoledne. Nemusela jsem vařit oběd pro každé dítě zvlášť, mohla se věnovat mladšímu a oba jsme si od sebe odpočinuli. Potom je daleko víc energie vydržet celý zbytek dne s oběma dětmi a nezbláznit se. Jistě všechny maminky ví o čem mluvím.
Jinak je to docela poučný pořad.
Předchozí