Dobrý den, Klára Ráda bych věděla, zda-li cviky L.Mojžíšové mohou pomoci ke zlepšení spermiogramu.? O dítě se snažíme necelé dva roky, proto jsem s manželem podstoupila vyšetření. V léčebném zařízení v Praze zjistili manželovi AZOSPERMII 0 počtu spermií v ejakulátu). Já tam podstoupila pouze ultrazvuk, který jsem měla v pořádku. A tak není důvod podstupovat další vyšetření, že problém bude v manželovi. Což urolog si to nemůže vysvětlit, protože testosteron je výborný a funkčnost v pořádku. Je tedy možné, že tenhle problém může být způsoben nějakou blokácí v pánevní oblasti? Neumíme si to vysvětlit, protože v rodině jak z jeho strany, tak z mojí nikdy žádný problém nebyl. a genetika vyšla také dobře. PROSÍM pomozte jsme bezradní. Je tedy ještě krom operace TESE/MESE neb použití dárce možné cviky L.Mojžíšové stav mého milujícího manžela zlepšit?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.