Andreo (s Ericem), ja jsem mela tenhle od gesslein: www.gesslein.de/trend.htm
A od Quinny jsem mela tu klasickou trojkolku, ale tu az bylo Emmce asi rok a pul. chtela jsem si to tenkrat koupit i s korbou, ale stejny problem. dite z korbicky nekdy kolem roka vyroste a jeste je porad moc male na to, aby bylo jen ve sportaku. Gesslein mel operku na nozicky a byl polohovatelny, takze proto vyhral. Navic byl nizky, coz se mi u sportaku libi vic, nez kdyz dite sedi hoodne vysoko.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.