Presne tak. Kdyz byli kluci miminka, tak jsem jezdila s nima porad venku a takove dlouhe trasy a vyjizdky s kocarem tu temer nikdo neabsolvuje. Tady je bezne, ze dite vyndaji s autosedackou z auta, daji na kocarek a jede se od auta do shoping mall. Venku se vidi kocarek zridka. Mozna jen na tak par metru v okruhu domua to je vse. Moje maminka, kdyz mi tu vozila, se porad divila: "Kde jsou lidi?". Porad videla jen lidi v autech a nebo bezce!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.