| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Evo a Heleno,
myslím, že vašeho rozhodnutí nebudete nikdy litovat, protože ho bude provázet touha, něha a krásný prožitek. Nezažila jsem to oboustranně, ale jako 15 letá jsem se oddala přítelkyni,které bylo 18. Byl to zážitek na celý život. Žijeme spolu stále už 12 let a já nýní už porodila děťátko. Panenství někdo chápe jako velmi důležitý jev, i když zdaleka nemusí znamena začátek pohlavního života. Nebudu ale filozofovat.
Podívejte se do literatury, na internet a poučené přistupte k zamýšlenému aktu. Nechvátejte, buďte hodne vzrušené, mokré, dopřávejte si orgasmy, nebojte se přestat, pokud obě najednou, a tak to chcete, opravdu v 69, vhodný je lubrikant či kvalitní dětský olej (není nebezpečí porušení prezervativu, znejte tvar své panenské blány,bývají různé, různý otvůrek či otvůrky, stálá stimulace poštěváčku ústy, do otvůrku postupně prstíky, jistě nejprve jeden a přidávat, těsně u sebe, 3 už do jakéhosi kornoutu, myslím špičky prstů, kroutit a současně pronikat, bude sílit napětí, v jisté fázi já osobně volila v onu chvíli rychlejší průnik..., blána se jistě neodstraní, jen se protrhne, často je zlikvidována až 1. porodem, bolest nemusí být žádná, překrytá rozkoší, může jakoby štípnput, píchnout, ale nic hrozivého, často kolují fámy, krvácení také různé,žádné až mírné, dodnes mám v krapičce od šperku bílý kapesníček se skvrnou. Jak jsem již řekla, nemusí být na poprvé. Koupel či společná sprcha a začít znovu, klidně, uvolněně a s láskou. Cit a ženské intuice vás správně povedou. Přeji krásný víkend!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.