Já mám bohužel stejnou zkušenost . Také se nám zkazili horní jedničky vlivem nočního kojení . I přes veškeré čištění, které moje dcera musí podstoupit dvakrát denně a to zubní pastou Elmex pro děti od samého začátku co se jí vyklubal první zoubek.Když jsem zjistila skutečnost, že se ze zoubky něco děje, šla jsem se poradit z paní zubařkou a bohužel se s tím nedá nic dělat, protože tak malé děti nespolupracují. Poradila mi potírat zuby Elmex gellem jednou týdně. A také zoubky čistit i v noci po každém kojení nebo s tím přestat. Pro mně a mojí dceru naprosto nemožné. Proto se snažím zoubkům věnovat maximální pozornost, aby se nezkazili i ty ostatní. A dá to opravdu zabrat . Také by mně nenapadlo, že dlouhodobé kojení může mít špatný vliv na mléčný chrup.Ilona
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.