Přidat odpověď
Tak to si mysleli i doktoři, že když jsem druhorodička tak všechno znám, ale opak je pravdou. Před 12 lety nebylo tolik informací o kojení, porodu,příkrmu prostě nic. Porodila jsem a víc se o mně nestarali, tím myslím jak jde kojení atd. Samozřejmě že doktoři mně i malou každý den kontrolovali, ale nikdo nporadil, s malým jsem se u kojení moc trápila nešlo nám to. Takže po 4 týdnech dostal umělou stravu. U malé jsem se už mohla hodně informovat, takže kojíme už 3.5 měsíce a jsme obě moc spokojené.A syna jsem taky měla v nízkém věku a ted zjištuji jaký je rozdíl mít dítě ve 30 a nebo v 17. Ted jsem klidná jsme zajištěni u syna jsme neměli vůbec nic no prostě hrůza. Já jsem klidná a malá je taky zlatá spinká celou noc, přibírá krásně no prostě paráda. Mně museli malou vyvolat, protže jsem 8 dní přenášela takže primář nás vzal ve středu at ne Štědrý den jdeme domů, ale bála jsem se že nás nepustí. Já jsem měla v děloze zbytky placenty a plodových obalů, takže po svátcích jsem nastoupila na vyčištění dělohy, ale proběhlo to velmi rychle, ráno jsem nastoupila a večer mně kvůli malé pustili domů. Já jsem se rozepsala tak budu končit. Zatím ahoj a zase napiš
Předchozí