Přidat odpověď
Ahoj Meli. Malá ještě nespinká a povídá a povídá. Zítra jedeme na drby za tou kámoškou tak už moc těším, že konečně pokecám s někým na živo. Tady když jdu s malou ven, tak málo kdy někoho potkám. A když přijede manža z práce tak chodí s námi, jenže to není ono, sním si nepokecám jak s nějakou maminou, ale to ti určitě nemusím říkat. Meli já nemám žádný luxusní a drahý kočárek sice je nový, ale obyčejný je to nějaká značka PALEX.Žádná světová značka za 20 000 kč. Tolik peněz bych za kočárek nedala, i když je to trojkombinace, tak mám vyhlídnutou sporťák trojkolku za docela rozumnou cenu. Já ho chci, protože dost cestujeme a pořád skládat a rozkládat ten velký nás nebaví. Mám vyhlídlou značku hauck roadster. Tak jak ty se honíš do práce jsem u prvního měla taky, akorát že my jsme nic do baráku nevráželi, ale on to prochlastal a já dřela jak blázen abych měla pro syna všechno. A druhé dítě jsme si pořídili až ted kdy máme svůj byt,celý zařízený a zrekonstruovaný, a ucházející auto. Takže do práce nemusím. A tady tuto mateřskou si pořádně užívám a malé se věnuji, u syna jsem nemohla protože pendloval mezi babičkami a já makala. Tak krásné klidné sny a zítra se snad stavím, doufám že se u kámošky nezakecáme dlouho.
Předchozí