Přidat odpověď
Ahojky, Veru,
tak jsem se tě ještě chtěla zeptat, jestli jsi dodržela tu dělenou stravu :-D Já jsem takovej magor přes jídlo, dělím si v podstatě všechno. Z chleba napřed okoušu kůrku, z rohlíku špičky, z polívky napřed vyjím vodu a pak hustý. no doufám, že to Eliška nechytně po mně.
S těma penězma na baráku je to dost blbý. Já nějak nechápu, že ti důchodci si pořád tak stěžujou, vidím to doma, máma je naprosto spokojená a ještě zvládne mít tam na oběd kolikrát skoro celou rodinu. My si museli vzít úvěr na rekonstrukci, dostali jsme šíleně starej domek a vlastně nám z něj zůstaly jen čtyři zdi. K tomu dítě, mateřská a všechny prachy jsou v čudu. Včera jsem si ale říkala, že až zůstanu doma, a věř mi, že se na to moc těším, tak třeba zase začnu psát a jestli to dopíšu, tak to zkusím prodat. Třeba se najde nějakej blázen, kterej by mi to vydal :-D
Tak já jdu něco dělat, malá mi zrovna usnula, dneska musím zase do práce, tak aspoň trošku tu pouklízím. V práci to budu muset všechno nachystat na předání toho účta, tak to taky bude docela záhul. Ale prostě to nějak udělat musím, nedá se nic dělat. Tak zatím pa
Předchozí