Přidat odpověď
Ahoj. Klidně na exkurzi přijeď, ale myslím že ti neukážu nic nového. Prostě já jím ůplně všechno ,denně vypiji podmáslí a možná to je tím:-))) Dneska jsem si objednala sporťák a vybrala jsem si x Landr, tak doufám že bdeme spokojeni. Už se těším až vyrazíme, ale to si ještě asi měsíc možná dva počkáme. Je fajn že můžu tam malou dát i když nebude umět sedět. Dneska mi psala, kámoška má malou 7.12. a taky plně kojí a od včerejška musí dávat příkr, protože váží jen 5900g. Ale ta malá byla pořád spokojená ani nijak nedávala najevo, že by jí chybělo papání. Kámoška psala, že dostat něco do malé z flašky je hrůza, a to má aspoň dudlík. Já se jen modlím ať Rozárka přibírá dobře, abych nebusela taky krmit z flašky. Já věřím v to ,že začneme až se zeleninovým příkrmem, a dál budu kojit. Protože by tu flašku určitě odmítala stejně jako cumlík. Dneska jsme tady měli takovou zimu, že jsem musela dát malou do fusaku, je to hrůza s tím počasím. Jo a ty máš zase výhodu, že ti malá spinká v kočárku, když stojí, to my musíme pořád jezdit, protože jak zastavíme tak je vzhůru. Tak já jdu uložit tu malou princeznu už začíná být protivná. Tak ahoj
Předchozí