Přidat odpověď
Ahojky, Veru, tak co? Kočárek složenej? Musíš mi pak poslat fotku, jak si v něm malá hoví, slibuješ? Tady je taky furt zima, no snad ten příští týden to bude lepší, já bohužel budu pořád v práci. No snad si některej den dám volno.
Návštěva byla ok, stínová ředitelka tu byla jenom půl hoďky a řekla, že mi teda uklízet nebude, když jsem ji upozorňovala, že nestíhám. Ona je taková babka jedna, už je v důchodu, u manžela v práci uklízí, ví o všem, co se tam šustne, proto jí říkám stínová ředitelka. Představ si, líčila mi, jak je Pepa z malé úplně unešenej, jak o ní pořád vypráví. Akorát prej byl dost špatnej z toho, jak jsem na tom po porodu byla. No je to zlatíčko. Teda až na ten jeho věčnej bordel :-( :-D
Tak jsme dneska zase byly u mámy a já už jsem z malé vyřízená. Kdybys to viděla, doma ani mrk a u mámy pořád mrčí. Chvilku to vypadá jako že nemůže usnout, pak se uklidní u prsu, ale jak si ji máma vezme do náruče na odříhnutí, tak krabice a pláč do fialova. Brečí u všech lidí, i když se na ně směje jak prdlá, jak ji ale vezmou do ruk, tak řev. Vůbec nevím, jak na ni, asi to budeme muset přetrpět, protože se nechci kvůli tomu izolovat doma, myslím, že by to bylo ještě horší.
Snědla jsem dneska tři talíře koprovky, teda já budu mít mlíko samou smetanu:-D Máma ji umí strašně dobře, fakt super. Akorát mě štve, že mám na špičce jazyka a na levé straně u stoliček aftu, bolí to jak čert. A jak jsem včera vařila gulášovku, tak už jsem to nemohla vydržet no a samo jsem si spálila patro i jazyk, tak teď docela trpím :-(
Já jdu šmejdit někde po informacích o takových reakcí u miminek, snad něco vyšňupu. Zatím papapa
Předchozí