Přidat odpověď
Ahoj Melinko. To se ti vůbec nedivím, že jsi vytočená. Já kdybych seděla za volantem a někdo mi to udělal, tak jsem nabouraná, proto nemám řidičák. Ale je fakt kretén blbej, kdyby se tak něco stalo:-(( ještě že to dopadlo jak to dopadlo. Na tu čepičku se ti zeptám, ale nic neslibuji. Dneska jí upletla krásnou je celá bílá a na jedné straně vyšila 4 kytičky každá je jinou barvou, aby jí mohla mít k více věcem, fakt se jí moc povedla. Meli změř Elišce hlavičku kolem obvodu:-D Jestli má stejné míry jak Rozárka. Já si myslím že neřekne né, ale uvidíme.Dneska nás pozval známý na grilování, protože se mu o půl páté ráno narodila dcera Helenka. Ale samozřejmě když někam chceme jít tak malá spala jak medvěd. Dala jsem jí spát o půl třetí a myslela jsem si, že se tak kolem čtvrté probudí a zajedeme na ten nákup a pak na to grilování, jenže princezna spinkala až do půl šesté, takže jsme nejeli nikam jen jsme skočili za tým známým na hodinku a mazali domů koupat a teprve ted usla. Takže na nákup jedeme zítra ráno. Tak dobrou noc
Předchozí