ráda bych se zeptala co znamená slabý načervenalý výtok. Vyskytuje se mi slabý bílý výtok s jemně načervenalou barvou. Před minulou mentruací asi 3 dny před ní (přičítala jsem to menstruaci), teď mám před menstruací 14 dní a někdy se mi objeví také). Nevim, jestli to může mít souvislost s chlamidiemi, které jsem prodělala, ale již měsíc jsem bez příznaků a v pořádku (podle kontroly, jak z krve, tak z vyšetření) - partner byl také léčen. Současně jsem mívala zhruba dva roky chronický zánět močových cest, který se nyní také tak 3 týdny prozatím neobjevil.
Bojím se, abych v budoucnu mohla mít děti. Dokážete mi poradit?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.