| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sofi, děkuji moc:o)

My jsme zatím stále v pohodě, taky mne to mrzí, že nás nepíše víc, ale my už jsme s nemocí zajetí, naštěstí mimo pár epizodek je Kubík OK. Ale v době, dky nám to řekli, to byla pro mne muka, net ještě nebyl, info skoro žádné/jen to, co jsem se učila ve škole/. Navíc ještě ted mne občas zdr. personál překvapí. Naposled, když mi řekli, že jsem jim měla nahlásit, že mám další dva kluky, že je měli už v porodnici otestovat,.... a vůbec jak to že jsem nerodila u nich..... Já byla v těhu na genetice, tam mi řekli, že sjou zdraví, s klukami vždy chodím zárověn s Kubou na roční prohlídky, muslei je vidět , vždy jim aspon jeden "demoloval" ordinaci :oDD Nakonec to sestřička našla i v kartě:oD Ted jim dělalai testy, tak snad se to potvrdí.

To samé mám i s diabetem, tam potřebuji radit stále a víc, bohužel nikde se moc nemluví, ani na jiných servrech, naštěstí naše dr. je suprová a vždy nám ráda vše poví. jen otravujte stále, že?:o(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.