Přidat odpověď
No já jsem si myslela, že dědičná není, že to vzniklo zkrátka chybou ve vývoji. Vždyť se podívejte, kolik lidí se narodí třeba s vadou srdce, s jednou ledvinou nebo naopak se třemi atd atd. Tuhle ukazovali v TV takové zvířecí raritky. Jenže zvířata zkrátka v přírodě nepřežijí. Ale bohužel, to samé se děje i u lidí. Zkrátka vývoj jakéhokoliv tvora je moc složitá záležitost..... A chyba může nastat.
Abych se vrátila k té dědičnosti. Tady na rodině jsem si po zadání této vady přečetla, že se paní se dvěma dělohami narodila trojčata, v jedné děloze byla dvojčata a v druhé děloze další plod.... A tutéž vadu měla matka i sestra této ženy.... Takže něco na tom bude. Také mám prohlédnuté kluky, babička manžela měla jednu ledvinu.....Kluci maj obě a dělohu naštěstí nemají...
Dášo, já právě při pokusu o styk strašně krvácela a moc moc to bolelo.
No, Dášo, ano mají ultrazvuky, ale nevím, nevím. Já mám moc špatnou zkušenost. A vada mého synka, se kterou se narodil, je diagnostikovatelná od 12.tt a nám na to přišli v 31.tt. A má sestra to defakto prožívala s námi, takže moc dobře ví, zač je toho loket, čím jsme si prošli.... Vlastně celá široká rodina....
A sestra byla před časem na ultrazvuku a to jí neřekli nic... Je to divné!!!)
Asi bych požádala dětskou dr, o doporučení na UZ, ne snad zrovna na gyndu. Nebo záleží, jak to kdo vezme, já bych jako dítě nebyla moc ráda. V těch 17 jsem se tam cítila dost blbě.... I když dnes to je zase jiné...
Předchozí