Mila pani doktorko! Dekuji, jiste i za vsechny ostatni maminky, za Vase vycerpavajici odpovedi a rady na tema kojeni.
Jsem nadseny "potapec", ale nikde jsem se nedopidila odpovedi na otazku, jaky ma vliv potapeni na kojene dite, je-li vubec mozno pri kojeni se tomuto sportu venovat. V tehotenstvi jsem se potapeni samozrejme vyhnula, na toto tema (tehotenstvi&potapeni) studie existuji, ale kojeni???
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.