| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, jsem ráda, že jsem objevila tuhle diskuzi a vím, že nejsem jediná "divná". :)
Můj doktor mi zjistil vadu dělohy ve 20 letech na běžné prohlídce díky UTZ. Moje děloha je zdvojená, zvenčí tzv.srdcovitého tvaru, uvnitř masivní přepážka, jedno hrdlo, jeden čípek.. Zvažovala se operace, nakonec dr dospěli k názoru, že mě nechají těhotnět a uvidí se, protože bych musela podstoupit plastiku, u mojí dělohy totiž nelze jen vyřezat přepážku.
Poprvé jsem otěhotněla hned druhý cyklus. Můj Dr mě uklidnoval, že má více pacientek s tímto problémem, které donosily a porodily zdravé děti. Miminko jsem měla v levé dutině děložní. Celé těhu ok, děloha rostla, natahovala se jako každá jiná.. Bříško jsem měla sice šišaté, ale děloha to zvládala. Nicméně, stalo seo, že jsme o miminko na začátku 8.měs přišli. Nebylo to však vinou dělohy, ale omotaného pupečníku kolem krčku.
Druhé těhotenství se podařilo též relativně brzy. Otěhotněla jsem 4.snažící cyklus. Opět do levé poloviny (náhoda?). Děloha dobře rostla, sice mi častěji a docela brzo tvrdnulo břicho, ale ok. čípek držel, neotvírala jsem se. měsíc před termínem se mi narodila císařským řezem krásná zdravá holčička. Cisař byl indikován, protože se doktoři báli co děloha udělá..
Takže závěrem, svým příběhem bych chtěla povzbudit všechny majitelky "netypických děloh". Věřte, miminka se dočkáte stejně jako já!
Omlouvám se za dlouhavý příspěvek, ale opravdu jsem moooc ráda, že tu někdo takovou diskuzi založil! Holky, je nás víc. :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.