Přidat odpověď
Ahoj holky,
tak dnes jsme maminy seděli na pískovišti v krátkých rukávech, to je teda síla!! :))) ale příští týden se má ochlazovat - Jitu, Jani - hlašte nám to ze západu včas! :)) My v Brně ještě v neděli mrzli, až v pondělí odpol. se začalo oteplovat.
Vojtík už byl dneska ve školce, asi tam odpol. i zdřímnul - nějak si nemohl vzpomenout, jestli usnul, ale teď večer mu to nějak dlouho trvalo.
Chtěl dnes jezdit na kole, na podzim už to teda zvládl bez koleček, ale na malém kole, kde se nohou dotkne země, ale na větším, myslím 16", mu to teda dneska nešlo, musí se naučit ovládat zadní brzdu, aby uměl bezpečně zastavit. Tak aspoň drandil na koloběžce. Vítek, ten chce brát ven motorku, ale jede kousek a stojí a nic, já na něho pořád čekám, on na něco kouká a pak mi motorku donese, tak ji vezu na kočáru :( ale s sebou ji mít musíme, jinak by byl řev!
Janino, já jsem o víkendu s radostí zjistila, že Vojtíkovi jarní oblečení ani boty kupovat nemusíme, ještě mu jsou ty podzimní věci, tak jsem v klidu. Jen botasky musíme koupit, aby měl aspoň dvoje boty.
Kolik Marcel měří? Vojtík má 114 cm.
Předchozí