Dobry den! Prestehovala jsem se pred pul rokem z Holandska spolu se synem. Jsem rozvedena v NL a urady mi nevystavi cesky rodny list pro syna dokud nepredlozim doklad o priznani otcovstvi.Mam k dispozici pouze doklad z NL jakysi rodny list,kde jsem samozrejme uvedena jako matka a byvaly manzel jako otec.Nicmene zdejsi urad vyzaduje opet pisemny souhlas otce ,aby bylo mozno zde v CR vystavit novy rodny list pro meho syna.Problem je,ze otec odmita cokoli podepsat.Bez noveho RL nemohu komunikovat s urady ohledne jakychkoliv soc.zabezpeceni apod. Prosim o info na koho se mohu obratit za ucelem zdarneho doreseni teto situace. Dekuji M.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.