vcera mne prepadla chut na tiramisu a nemela jsem doma mascarpone, tak jsem carovala z bileho jogurtu - pochutnala jsem si a tak vam napisu muj rychly receptik:
100ml silne kavy (udelat z rozpustne) 3 PL amaretto (ja pouzila aroma na peceni "horke mandle") 150g dlouhych piskotu 3 zloutky 80g cukru citronova kura (ja davam susenou) 1 vanilkovy cukr 200g slehacky 500g mascarpone (ja vcera nahradila jen 250g bileho jogurtu,vic jsem nemela) kakao na posypani
1. kafe smichat s likerem, polovinou piskotu namocenych v kafi vylozit formu 2. zloutky,cukr,citr.kuru vyslehat do peny, uslehat slehacku a oboje smichat s mascarpone. 3. polovinu kremu dat na piskoty 4. polozit dalsi vrstvu v kafi namocenych piskotu 5. druhou pulku kremu na to 6. posypat kakaem 7. nechat 3 hodiny v chladu
mela jsem cerstve jahody, tak jsem je nakrajela do kremu
a v jednu v noci jsem stala s lzickou v ruce u lednice a uzirala :))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.