| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoooooooooooj!!!!!!

Gratulujeme k mandličce,hurá,že to máte za sebou!!!!!Uvidíš,bude jen líp,ono to těm dětem celkově prospěje,je to až zázrak,jak po tom rozkvetou celkově:-)...Já chodila stážovat na dětské ORL jako žákyňka.

No do školky dojíždíme na Žižkov,upřímně řečeno,je to šílený!!!Představa,že dojíždíme takhle ještě rok mě děsí.Jestli Marušku vzali aspoň od toho září tady se dozvíme 12.5.No a do školky tedy teď jezdíme 3x týdně,i tak je to síla.Ráno sice vozí tatínek,ale ve 2 jedu já s Ferdíkem busem,metrem a tramvají...

Maruška je bezvadná holčina,Ferdík je skvělej,ale oba jen když jsou sami,jak jsou dohromady,jsou jak urvaní ze řetězu,možná to znáte.To pak jen koukám...

Plínky my s Ferdíkem ještě máme:-(.Asi ještě mít budem,stále máme ono trauma z nočníku z FN KE Karlovu-proklínám je...Ale zjistila jsem,že když ráno běhá nahatý bez plínky,nepočůrá se a když se mu chce čůrat,přijde s plínou,že tedy "kaka",jak on říká obojímu.Takže stopro ví,kdy bude čůrat,ale nevím,jak zlomit ten děs z nočníku...

DNes jedem do školky na sázení stromků odpoledne,tak to je tenhle týden počtvrté,no a zítra jedem na Žižkov k zubaři.

Tak hezké jaro všem!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.