| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky se přidám. Můj případ je zvlášť roztomilý. Bývalá mého partnera je jeho nadřízená. Jsou skvělými přáteli. Vím že není šance aby se k ní vrátil, věřím mu, ale nemohu ovlánout svůj odpor k té dámě a k tomu jak si rozumějí. A nechápu jak ho diplomaticky odstřihnout. Kdyby chtěla odvézt z letiště tak bych uplně stejně vyváděla. Nic takového naštěstí nechce nicméně pracovně občas po večerech volá a to je mi pak docela blivno. A musim se dost ovládat abych nezačala bláznit a říkat věci typu Co ta kráva zase jako chce?
Chvílema to je docela trýznivé, já osobně moc nemám pochopení pro tyhle vztahy jak v debilním beverly hills kdy lidi kteří se rozejdou si po čase úžasně rozumějí. Snažím se tomu tématu diplomaticky vyhýbat ale uvnitř mě to neuvěřitelně sere. pardon za ten výraz. ta paní na mě kouká zpatra a není schopná mě pozdravit, blééééééé.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.