Přidat odpověď
Bohužel on na tom nic špatného nevidí.Zaskočil mne otázkou,jestli mu nevěřím a vůbec jsem nevěděla,co mám odpovědět.Já jsem mu vždycky věřila a nikdy jsem za celou dobu vztahu nemusela řešit nevěru,vůbec tomu nic ani nenasvědčovalo,ale tahle situace,že bývalá zavolá a on jede,mne zaskočila.Nemyslím si nutně,že by nějaké signály musely vycházet z jeho strany,ale spíše od ní a že on jí může časem podlehnout.Vím že ona před časem měla nějaké problémy ve vztahu a přítel říkal,že si bývalka začíná uvědomovat,že s ním se měla lépe po všech stránkách.Bojím se toho,protože s touto situací mi nějak docvaklo,že mu lhostejná zřejmě nebude.A teď nevím jak dál a myslím si že to špatně dopadne,protože já se jen tak nesrovnám s tím že on jí dal přednost přede mnou a bylo pro něho důležitější ji z toho letiště odvézt než to,že mi to vadí a že bych raději s ním strávila doma hezký večer.Asi by byla blbost nyní sbalit kufry a rozejít se,ale jsem přesvědčena že ten vztah velice brzy vyšumí,protože já vím,že nyní mu to při každé příležitosti předhodím a půjde to do hajzlu.Protože nyní si vždycky vybavím to,kdo byl pro něj dnes večer důležitější.Ačkoli jsem mu jasně vysvětlila,co a proč mi vadí.Nechápe proč mi to vadí a že prý se nic neděje.A argumentoval tím že mi nikdy nezahnul.Což je možné,ale nemyslím si že bylo nutné aby ji z toho letiště vozil.On ji ale odvézt prostě chtěl.
Předchozí