Přidat odpověď
já ale měla na mysli fyzickou přitažlivost,ne tu materiální,ačkoli uznávám že to spoustu žen přitahovat může.Ale ačkoli je můj přítel o dost starší než já a je mu již 51,je velice pohledný a na svůj věk rozhodně nevypadá,má velice hezkou postavu,i když nesportuje,a když s ním někam jdu,vidím že kdejaká žena se po něm ohlédne.Já s ním kvůli penězům rozhodně nejsem a on to dobře ví.Navíc náš vztah vznikl rychlostí blesku a velmi netypicky a v té době jsem vůbec nevěděla,kolik má peněz apod.To z něho lezlo postupně,v průběhu našeho soužití,a kolik peněz má skutečně našetřeno jsem se dozvěděla až docela nedávno,takže ani on mne v žádném případě nemůže nařknout z toho,že jsem si s ním začala kvůli penězům.Dala jsem to s ním dohromady,protože když jsem ho úplně poprvé viděla,upoutal mne vzhledem,a pak se začal vybarvovat jako velice příjemný,inteligentní a zábavný muž a já si moc a moc přála,aby se do mne zamiloval.A nemysli si že si žijeme v bůhvíjakém luxusu.Jsem si jista že bydlení by s námi nikdo neměnil,auto máme již také pouze jedno a služku nemám.Žijeme úplně stejně jako každá rodina,která tolik peněz nemá.Co se týče bydlení,platí u nás heslo že kovářova kobyla chodí bosa,jelikož přítel je architekt a žíví se i realitní činností,ale nějak ho nemohu dokopat k přestěhování jinam.Ale rozhodně nejsem zamilovaná do jeho majetku,ale do něj.A navíc mne nikdy žádný muž fyzicky nepřitahoval tak moc jako on a to též hraje hodně velkou roli v mých citech k němu.
Předchozí