Přidat odpověď
Ahojky holky,
tak doufám, že jste všichni fit! Venku to konečně vypadá na pořádný jaro, tak ať si ho pořádně užijeme :)
Terka má rýmu,ale to už ani nepovažuju za chorobu, protože mám pocit, že jí má od podzimku do jara permanentně :( Aspoň se tím častým treninkem naučila smrkat a to je taky pozitivní, neee? :o)))
Ferdulko, snad má Maruška na nějaký čas u zubaře vystaráno a brzy se i té noční můry z ošetřování zoubků zbaví!!!
Co bříško? Byla jsi s ní u nějakého toho doktora?
Vzpoměla jsem si na Tebe - Barunka si minulý týden večer taky stěžovala na bříško, kakat prý nechtěla, tak nevím, co to bylo, spíš mi to připadalo, že se jí nechce do postýlky :-)
Díky Ferdulko za názor na ten přísun vápníku :) Ještě jsem se teď dozvěděla, že v banánu ho je taky hodně, ten Terka baští, tak jsem trochu víc v klidu :)
Vajíčka holkám moc samotné nedávám, tak jednou za měsíc máme míchaná vajíčka, jinak je moc nejíme, max v polívce nebo buchtě, ale spotřeba vajec v naší rodině není závratná. Máme vlastní tři slepičky, snášejí nám 2-3 vajíčka denně a to úplně pokryje naší spotřebu.
Předchozí