tak s takovým dr (jeho otázkama)bych teda rychle vyběhla-asi je úchylnej a víckrát by mne v ordinaci neviděl a ještě bych se postarala,aby měl v daném místě náležité "renomé"-hnusák jinak si z toho nic nedělej-je dost i 30 -letých,co jsou panny či panicové a není na tom nic divného :o)))-prostě ještě nepotkali toho,s kým by to po prvé chtěli zažít-není důvod se vrhat do postele někomu,jen aby to "měl za sebou" sama mám zkušenosti až od 33-a ještě té první zkušenosti jsem litovala-nebyl to nakonec ten,co by si to "zasloužil"-no ....stalo se,¨jsem vdaná,mám 2 krásné děti,sex s manželem mne hoooodně baví i po 11 letech a o nic jsem nepřišla a jsem úplně normální po sexuálnmí stránce ;o)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.