| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názor k dotazu Dyslexie, dysortografie

18.4.2007 11:55:58 Lída

Re: disleksie, disortografie

Mám syna 25 let.Školní docházka byla utrpením pro celou rodinu,v 5.třídě nás teprve odeslali do pedagog.poradny, kde byla zjištěna dislexie a disortografie, bylo doporučeno slovní hodnocení českého jazyka, učitelka však měla názor, ze se 4 proleze,tak proč by ho měla hodnotit slovně!Učili jsme se spolu i občanskou nauku, protože se ji sám nebyl schopen naučit. Bohužel,což si dnes vyčítám, jsem měla málo trpělivosti! V 8.třídě mi pracovnice psychol. poradny řekla, že kdyby byl mladší, určitě by navrhla přeřazení do zvláštní školy. Nějak jsme vše přetrpěli a syn se vyučil řemeslu. Loni odmaturoval na dálkovém studiu, má zajímavou práci a v životě se umí velice dobře uplatnit! Všem, kteří mají tyto problémy přeji hodně trpělivosti a nenechte se odradit, i když vím, jak je to těžké! Také vím, že pokud bychom synovi nepomohli a svěřili se do rukou takového "odborníka", na jakého jsme měli štěstí v poradně /věřím, že to byla vyjímka/, jeho život by se ubíral jiným směrem s naprosto zadupaným sebevědomím! Kdyby mi někdo před 10 lety řekl, že se vyučí a odmaturuje, považovala bych to za utopii. Takže hlavně neztrácejte hlavu a přeju hodně sil!
Odpovědět
Názory k dotazu (6 názorů)
Re: disleksie, disortografie Lída 18.4.2007 11:55
*Re: disleksie, disortografie Radka dvě děti 28.11.2007 8:54
**Re: disleksie, disortografie Hejmo 20.10.2010 20:2
*Re: disleksie, disortografie MámaJ. 30.9.2009 7:4
*Re: disleksie, disortografie Hejmo 20.10.2010 19:42
Re: disleksie, disortografie kynas 12.4.2008 21:4

Galerie #vyber

Jak být šťastný s partnerem či partnerkou a jejich dětmi z předchozího vztahu.

Jak být šťastný s partnerem či partnerkou a jejich dětmi z předchozího vztahu.

Roztomilá vánoční reklama Disney

Roztomilá vánoční reklama Disney

Chlapec s Downovým syndromem čeká na svého strojvůdce

Chlapec s Downovým syndromem čeká na svého strojvůdce

Batole předvádí maminku, jak doma pracuje

Batole předvádí maminku, jak doma pracuje

Autista řekl své jméno - poprvé v 5 letech!

Autista řekl své jméno - poprvé v 5 letech!

Budeme bojovat spoleÄŤnÄ›

Budeme bojovat spoleÄŤnÄ›

Malá šampionka ve hře na schovávanou

Malá šampionka ve hře na schovávanou

Celá
galerie

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky