Přehled receptů
Moje recepty |Naposledy vložené
S blížícím se Silvestrem většině mlsných domácností dochází vánoční sladkosti. Pokud začínáte přemýšlet, čím zbylé vánoční cukroví doplnit, můžete zkusit recept na netradiční bezlepkové sušenky, medovníčky.
Pří vánočním pečení se takřka žádná kuchyň neobejde bez tří základních surovin, které každému cukroví dodají jedinečnou vůni Vánoc, je jimi kokos, mandle a ořechy. Nyní si ukážeme rohlíčky připravené z ořechů.
Pro vánoční cukroví jsou typické nejen surovin, ale i tvary, které jim dáváme. Mezi nimi jsou zaručeně nejpopulárnější rohlíčky. Nyní se podíváme na variantu z kokosu
Jak připravit jeden z neoblíbenějších slovenských pokrmů pro celiaky...
Pokud netrpíte žádnou alergií, víte, že jde uvařit takřka ze všeho, co dům dal. Horší to mají ale ti, kteří připravují pokrmy i pro jedince s alergií na lepek. Tady mají celiaci jednu inspiraci k dobru.
Naprosto úžasné - a nejlepší jsou, až se rozleží. Tedy pokud vydrží 1 - 2 dny... ale ony fakt nevydrží :-)
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Aneb jak praví lidové přísloví: před heřmánkem smekni, před bezinkou klekni....
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Z receptů našich babiček.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Klasika aneb Jak si vychutnat zmrzlinu bez chemických přídavků.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Tak trochu recept mnou poskládaný a upravený, aby se spotřebovaly meruňky. Ale určitě by to šlo i s jiným ovocem.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997