| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Podmáslový chléb

Náš NEJoblíbenější
Suroviny:400 ml podmáslí • 2 lžíce oleje • 1 lžíce octa • 2 lžičky soli • 1 lžička cukru • 1 lžíce kmínu (může být i drcený i celý) • 160 g žitné mouky • 300 g hladké mouky • 100 g pšeničné mouky • 1/2 sušeného droždí
Postup:Do pekárny vložíme tekuté, potom sypké. Já ještě přidávám slunečnicové, dýňové a sezamové semínko. Můžete i na začátek, nečekám na pípnutí. Program klasik, střední kůrka, velikost 2. Já mám pouze 2 velikosti, kdo má ve volbě 3, tak může volit tu největší. Chleba na povrchu trochu popraská, ale chuťově je výborný.
Vložil:

*Janca I.,Anetka07/07

Dubňátka 2010
Datum:14.2.2010 17:49:16
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.