Suroviny: | 1 plechovka žampionů, mohou být i čerstvé • 500g kuřecích prsních řízků • 2 balení nivy (může být i více,záleží dle chuti) • česnek • cibule • sůl • pepř • pálivá paprika (a další koření,dle chuti) • 1 masox |
---|---|
Postup: | Olej na pánvi rozehřejeme společně s cibulkou, kterou lehce osmažíme a přidáme nakrájený česnek (dle chuti). Poté přidáme kuřecí prsní řízky pokrájené na kostičky. Chvíli smažíme a ochutíme solí, pepřem a pálivou paprikou. Kostičky osmažíme lehce do křupava a poté přidáme žampiony nakrájené na plátky. Necháme podusit.Když už jsou žampiony měkké, přidáme masox a mícháme. Když se masox rozpustí, přidáme postupně nivu, aby nám vznikla omáčka. Dle potřeby můžeme zahustit. Ještě chvíli vaříme a pak už je jídlo hotovo. Jako přílohu můžeme přidat hranolky, krokety, rýži a zeleninový salát. |
Vložil: | Medovka, Luky7/09 Červencová miminka 2009 |
Datum: | 1.3.2010 10:08:38 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.