Suroviny: | • 700g ryby (já dávám pangase,nakrájím ho na kousky, ale není nutný) • 3 lžičky másla • 3 lžičky mouky • 1 malá cibule • 300ml podmáslí • 200ml zeleninového vývaru • 1 lžíce kysané smetany • 2 svazky pažitky |
---|---|
Postup: | V hrnci rozpálíme olej, na kterém uděláme cibuli, až zesklovatí. Přidáme podmáslí, vývar a kysanou smetanu, přivedeme k varu. Metlou na sníh po částech vmícháme moučné máslo (smíchané máslo s moukou). Já po svaření ještě omáčku rozmixuju, aby byla bez kousků cibule apod. Do hotové omáčky dám rybu a uvařím ji v ní a nakonec nasypu i pažitku. Je to dobrý. Navíc dávám bio zeleninový vývar bez glutamátu a do 200ml vody hodím celou kostičku a pak už vůbec nedochucuju, bohatě to stačí.(Rosanela) |
Vložil: | Jájaa3 Perouťáčci |
Datum: | 11.3.2010 9:49:09 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.