| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Tvarohovo-čokoládová buchta

Zvlášť vymícháme světlé a zvlášť tmavé těsto. Na plech nalijeme větší část tmavého těsta. Pak nalijeme všechno světlé těsto a
nakonec pocákáme zbytkem tmavého těsta. Dáme do trouby vyhřáté na 170 stupňů a
pečeme 30-40min.
Suroviny:Ingredience na tmavé těsto:

1 hrnek (250g) hladké mouky • 1 hrnek (250g) hrubé mouky • 1 hrnek (250g) cukru krupice • 1 hrnek (250 ml) mléka • 3/4 hrnku (190ml) oleje • 1 prášek do pečiva • 1 vanilkový cukr • 2 vejce • 2 lžíce kakaa

Ingredience na světlé těsto: • 2 tvarohy • 1 hrnek (250g) cukru krupice • 1 hrnek (250 ml) mléka • 1 vanilkový puding • 1 vanilkový cukr • 2 vejce •
Postup:Zvlášť vymícháme světlé (je velice ridke, tak se toho neleknout) a zvlášť tmavé těsto. Na plech (dávám pečící

papír) nalijeme větší část tmavého těsta. Pak nalijeme všechno světlé těsto a

nakonec pocákáme zbytkem tmavého těsta. Dáme do trouby vyhřáté na 170 stupňů a

pečeme 30-40min.

OdpovědětKapradina

Vložil:

*Hafíbí+Adam+ Jakub 1.3.2008

Zbořílkovic rodinka
Datum:10.8.2011 14:05:56
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.