| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Dětský letecko-parašutistický tábor Czech Special Force 2021

letecký tábor na letišti aeroklubu Plasy, na kterém se děti učí, pod dohledem leteckých instruktorů, pilotovat motorová letadla aeroklubu.
Kdy:10.7.2021 - 18.7.2021 (je nutné být od začátku)
Kde:Letecko-parašutistický tábor Czech Special Force Letiště 404, Plasy 33101
Region:Plzeň-sever
Popis:Adrenalinem nadupaný tábor pro opravdové dobrodruhy, který pořádáme, pro odvážné holky a kluky, ve spolupráci s aeroklubem Plasy, výsadkáři ze 4. brigády rychlého nasazení Žatec a letci z 24. základy dopravního letectva Kbely. Každý táborník získá osvědčení o absolvování armádního survivalového kurzu, ti nejlepší získají červený výsadkářský baret a vítězové celotáborové bodovací soutěže letí za odměnu letounem z ll. světové války, skutečným warbidem. Letecko-parašutistický tábor je jediným dětským táborem pořádaným v České republice na letišti s plným letovým provozem. Nad táborem tradičně přebírá záštitu ministr obrany a náčelník generálního štábu AČR. Holky a kluci projdou výcvikem v pilotování motorových letadel aeroklubu, potápění s dýchacími přístroji, sebeobraně, slaňování z výškových budov, přežití v přírodě ve dne a v noci, naučí se základům preperství. Budou létat s několika typy letadel, jezdit obrněnými transportéry Pandur. Na tábor za dětmi přiletí vojenské vrtulníky a historická letadla.
Minimální věk pro účastníky tábora je deset roků.
Mapa:
GPS:49°55'11.811”N, 13°22'34.626”E
Tip:
Noční výsadky do neznámého terénu, bojové hry, potápění s dýchacími přístroji.Letecko-parašutistické tábory mají svá specifika a dost se liší od běžných dětských letních táborů. Tábor má svou hierarchii, která se utvářela historicky podle jednotlivých táborových běhů, každý tábor ji něčím obohatil. Děti mají své hodnostní stupně podle britské RAF, to je z doby, kdy jsme celotáborovou hru, na jednotlivých táborech, věnovali k uctění našich druhoválečných letců a parašutistů v Anglii. Každé dítě, které je na leteckém táboru prvně, složí u táborového ohně slavnostní letecký slib, stvrzený přísahou na „prkno co znamená svět“ (dřevěná vrtule z C-205) a stává se leteckým kadetem. Při posledním ranním nástupu tábora je letecký kadet povýšen do vyšší hodnosti, se kterou začíná další letecký tábor. A tak to pokračuje až dosáhne hodnosti S/Ldr. Hodnost, osobní znaky, počty odlétaných turnusů nese pak na svém Spitfire a má je také u svého jména na velké táborové bodovací tabuli.
Pořadatel:Dům dětí a mládeže Kamarád Třemošná
WWW:http://www.ddmkamarad.cz
Email:info@ddmkamarad.cz
Vložil: Stanislav Kutheil
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.