Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | ![](/g/icon/kluci__30_1.jpg)
![](/g/b.gif) |
(13.11.2009 21:57:58) Ráda bych si uvařila fazolky a do toho jsem si dříve dávala mleté maso ochucené kečupem, česnekem, bazalkou atd. Chtěla bych nějakou náhražku za maso. Vím, že je sojový granulát, ale třeba děláte takhle podobně fazolky i nějak jinak. Klíďo můžou být i místo kečupu sterilovaná rajčata. Prosím o nějaké osvědčené recepty . Díky
|
Maťa. | ![](/g/icon/ikona_40x40_animovana_1.gif)
![](/g/b.gif) |
(13.11.2009 22:10:52) Mirka, ja by som to možno vyskúšala i so Šmakounom
|
Jana, 2/07+10/08+5/11 | ![](/g/icon/imagescaqcxxxl.jpg)
![](/g/b.gif) |
(13.11.2009 22:21:58) Já jsem něco takového dělávala s točeňákem, smakouny bych si v tom teda představit dokázala. Holky děláte mi chutě, ale manža by mně s fazolema vyhnal.
|
Mickey16 | ![](/g/icon/kx-mmimia-kennyx.gif)
![](/g/b.gif) |
(13.11.2009 23:48:44) Nebo si místo točeňáku kup "buřta" z tofu, nevím jak u vás ale u nás mají vídeňský párky, grilovací párky, klobásy- vše z tofu pro vegetariány, chutná to dost dobře a masožravý přítel žil v domění že jí normální párky
|
|
|
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | ![](/g/icon/kluci__30_1.jpg)
![](/g/b.gif) |
(13.11.2009 22:37:57) Já toho šmakouna ještě nejedla, všude se o něm píše. Ale představuju si to jako plátek masa, že jo? A jakou to má barvu a chuť?
|
Maťa. | ![](/g/icon/ikona_40x40_animovana_1.gif)
![](/g/b.gif) |
(14.11.2009 11:14:39) Mirka, ten Šmakoun existuje neuzený a uzený. Pripodobnila by som ho chuťovo asi najbližšie toho neuzeného kuracím prsiam. Uzený je podľa mňa do fazolí vhodný výborne Alebo teda to uzené tofu, jak už tu bolo písané![:-)](/g/s/0.gif)
Každopádne mne Šmakoun chutí a to nie som doslova vegetarián, maso jem, ale nemusím ho často, stačí mi raz za čas, keby som nemala masožravca chlapa, tak mám maso možno raz za pol roka a to kuracie. A možno by mi ani to nechýbalo![:-)](/g/s/0.gif)
Mám rada aj Tofu, jak niekto povie, že to neuzené je bez chuti (áno, je), tak mne chutí ho jesť len tak Pre mňa chuť nejakú má
|
Maťa. | ![](/g/icon/ikona_40x40_animovana_1.gif)
![](/g/b.gif) |
(14.11.2009 11:15:11) Jo a potom ešte milujem tofu pomazánky, cizrnové pomazánky a tak rozne, mňam!
|
Stáňa a dva kluci | ![](/g/icon/ikonka_774.jpg)
![](/g/b.gif) |
(14.11.2009 12:29:49) Ahoj Mirko, já si dělám Bretaňské fazole úplně bez ničeho a moc mi chutnaj, i manželovi, který jinak bez masa ani ránu. Ale mohla bys tam přidat třeba nakrájené sojové párky, chuťově jsou dobré. Je teda víc výrobců.
A jak jinak:)? Stále bez masa?
|
|
|
|
|
|
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | ![](/g/icon/kluci__30_1.jpg)
![](/g/b.gif) |
(13.11.2009 22:44:50) Tak už jsem našla něco zajímavýho . Tak jestli rády fazole, tak tady jedna inspirace.
http://www.recepty.eu/lusteniny/mexicke-fazole.html
|
|
|