Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 |
|
(13.11.2009 21:57:58) Ráda bych si uvařila fazolky a do toho jsem si dříve dávala mleté maso ochucené kečupem, česnekem, bazalkou atd. Chtěla bych nějakou náhražku za maso. Vím, že je sojový granulát, ale třeba děláte takhle podobně fazolky i nějak jinak. Klíďo můžou být i místo kečupu sterilovaná rajčata. Prosím o nějaké osvědčené recepty . Díky
|
Maťa. |
|
(13.11.2009 22:10:52) Mirka, ja by som to možno vyskúšala i so Šmakounom
|
Jana, 2/07+10/08+5/11 |
|
(13.11.2009 22:21:58) Já jsem něco takového dělávala s točeňákem, smakouny bych si v tom teda představit dokázala. Holky děláte mi chutě, ale manža by mně s fazolema vyhnal.
|
Mickey16 |
|
(13.11.2009 23:48:44) Nebo si místo točeňáku kup "buřta" z tofu, nevím jak u vás ale u nás mají vídeňský párky, grilovací párky, klobásy- vše z tofu pro vegetariány, chutná to dost dobře a masožravý přítel žil v domění že jí normální párky
|
|
|
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 |
|
(13.11.2009 22:37:57) Já toho šmakouna ještě nejedla, všude se o něm píše. Ale představuju si to jako plátek masa, že jo? A jakou to má barvu a chuť?
|
Maťa. |
|
(14.11.2009 11:14:39) Mirka, ten Šmakoun existuje neuzený a uzený. Pripodobnila by som ho chuťovo asi najbližšie toho neuzeného kuracím prsiam. Uzený je podľa mňa do fazolí vhodný výborne Alebo teda to uzené tofu, jak už tu bolo písané
Každopádne mne Šmakoun chutí a to nie som doslova vegetarián, maso jem, ale nemusím ho často, stačí mi raz za čas, keby som nemala masožravca chlapa, tak mám maso možno raz za pol roka a to kuracie. A možno by mi ani to nechýbalo
Mám rada aj Tofu, jak niekto povie, že to neuzené je bez chuti (áno, je), tak mne chutí ho jesť len tak Pre mňa chuť nejakú má
|
Maťa. |
|
(14.11.2009 11:15:11) Jo a potom ešte milujem tofu pomazánky, cizrnové pomazánky a tak rozne, mňam!
|
Stáňa a dva kluci |
|
(14.11.2009 12:29:49) Ahoj Mirko, já si dělám Bretaňské fazole úplně bez ničeho a moc mi chutnaj, i manželovi, který jinak bez masa ani ránu. Ale mohla bys tam přidat třeba nakrájené sojové párky, chuťově jsou dobré. Je teda víc výrobců.
A jak jinak:)? Stále bez masa?
|
|
|
|
|
|
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 |
|
(13.11.2009 22:44:50) Tak už jsem našla něco zajímavýho . Tak jestli rády fazole, tak tady jedna inspirace.
http://www.recepty.eu/lusteniny/mexicke-fazole.html
|
|
|