donjamimonja |
|
(22.3.2011 16:56:29) Kuřecí prsa naložím minimálně na 24 hodin do bílého jogurtu s česnekem, solí a vajíčkem. Pak obaluju v cornflakes a smažím jako řízky, moooc dobrý
|
Senedra |
|
(22.3.2011 17:18:14) *taky nakládám do jogutru - bílý jogurt, česnek, vajíčko, bylinková sůl, nejlépe přes noc, obalit se směsi tvrdého nastrouhaného sýra + strouhanky 1:1, dát na plech vyložený pečícím papírem a upéct.
*osmahnu kostky kuřecích prsou na pánvičce, chvíli dusím ve výru, přidám smetanu, sůl, pepř, bazalku a sterilovaný hrášek. S těstovinami nebo rýží.
* orestuju na oleji ( nejlépe kuřecí prsa na kostky do oleje naložím den předem), zaliju štávou z ananasového kompotu a pomalu dusím, docela hodně osolím a opepřím, průběžně přilévám šťávu uz kompotu, případně vývar, po cca 30 minutách přidám i ananas nakrájený na kostky a dusím ještě asi 15 minut. S rýží.
* na nudličky, do oleje, hodně zasypat kořením gyros,promíchat, do lednice, druhý den orestovat na oleji, k tomu salát - okurka, paprika, rajčata ( cibule), dresink ze zakysané smetany - buď podle chuti zelené bylinky nebo kupuju od Knorru zálivku na salát koprovou, čerstvé pečivo. je to luxusní.
|
hokkaid |
|
(22.3.2011 20:17:28) Senedro, to mě nadchlo, asi to budou samé nízkokalorické;-) ale ta verze s cornflaky děti určitě potěší! Děkuju i všem ostatním
|
hokkaid |
|
(22.3.2011 20:26:45) Aha, to psala donjamimonja (pamatuju si ten nick dobře?), každopádně s bílým jogurtem to neznám, určitě vyzkouším!
|
|
|
|
|