| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Chlebové směsi s kvasnicemi a odložený start

 Celkem 4 názorů.
 x x 


Téma: Chlebové směsi s kvasnicemi a odložený start 

(12.6.2012 21:15:37)
Ahoj všem, kdo pečou v domácí pekárně. Bereme sebou na dovču domácí pekárnu a ráda bych vždycky využila odložený start, tj. vše naházím do pekárny - vodu se směsí a navolím několik hodin odložení. Nevím ale, co se stane s těmi kvasnicemi, kteří přijdou do styku s vodou? Peču v pohodě, ale zatím jsem nezkoušela, co to udělá. Víte někdo? Nakyne to pak? Díky.
 Oggová 


Re: Chlebové směsi s kvasnicemi a odložený start 

(12.6.2012 21:17:08)
Dělám to tak a není s tím žádný problém, chleba se upeče normálně.
 x x 


Re: Chlebové směsi s kvasnicemi a odložený start 

(12.6.2012 21:35:58)
Dík, to jsem potřebovala slyšet ~z~.
Ještě to pro jistotu vyzkouším. :-)
 Suza007 


Re: Chlebové směsi s kvasnicemi a odložený start 

(13.6.2012 9:30:15)
Žubko,
ale ony ty kvasnice nepřijdou do styku s vodou. Do domácí pekárny dám napřed vodu, nato mouku a navrch kvasnice. Teď mě napadlo, že v některých chlebových směsích jsou kvasnice už namíchány, takže možná trochu do styku s vodou přijdou, ale nikdy se mi nestalo, že by se chleba nepovedl kvůli odloženému startu.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.