| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácí pekárna

12.6.2012 21:15:37 x x

Chlebové směsi s kvasnicemi a odložený start

Ahoj všem, kdo pečou v domácí pekárně. Bereme sebou na dovču domácí pekárnu a ráda bych vždycky využila odložený start, tj. vše naházím do pekárny - vodu se směsí a navolím několik hodin odložení. Nevím ale, co se stane s těmi kvasnicemi, kteří přijdou do styku s vodou? Peču v pohodě, ale zatím jsem nezkoušela, co to udělá. Víte někdo? Nakyne to pak? Díky.
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Chlebové směsi s kvasnicemi a odložený s... x x 12.6.2012 21:15
*Re: Chlebové směsi s kvasnicemi a odlo... Oggová 12.6.2012 21:17
**Re: Chlebové směsi s kvasnicemi a od... x x 12.6.2012 21:35
*Re: Chlebové směsi s kvasnicemi a odlo... Suza007 13.6.2012 9:30

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.