| Aneka_ | 
 |
(26.3.2016 21:28:15) Odmalička nesnesu máslo. Okamžitě mně natahuje a často nejen to . x lidí se snažilo máslo zamaskovat do pomazánek, ale stačí snad miligram a je zle. Poznám to. Ale paradoxně rozpuštěné máslo miluju. Knedlíky na sladko, nudle s mákem, brambory s máslem a zeleninou... Toto mi nic nedělá, naopak to opravdu miluji. Často přemýšlím nad tím, co je v másle(ale i Ramě třeba) co za studena nemohu a za tepla se asi "vypaří". Jak je možné, že máslo nepozřu jen zastudena. Nevíte náhodou, čím to je?
|
| gerda | 
 |
(27.3.2016 9:51:59) Mám to stejně. Nesnesu máslo, ale ani margarín. Nesnesu ho ale ani v rozpuštěné formě na br.kaši, bramborách a ovocných knedlících a pod. To raději nejím. Pokud je zamaskované např. v buchtě a nevidím ho a necítím jeho chut, tak mi to nevadí. Mám to od dětství.....Když vidím chleba s máslem, zvedá se mi žaludek......Hold každý má něco .
|
|
| janna001 | 
 |
(27.3.2016 10:08:51) A co přepuštěné máslo?
|
|
| Tili + 2 | •
 |
(29.3.2016 14:25:43) Rozumím. Když narazím v mase jen na kousek tlustého, zvedne se mi žaludek a mám co dělat to udržet, ale chleba s čerstvým sádlem si klidně dám
|
|
|