wer |
|
(16.9.2024 18:52:17) Tady se ví všechno 🙂 prosím o radu. Namočila jsem si mungo a ono trochu vyklíčilo. Jsou to bílé klíčky asi 1mm až 1,5 mm. Můžu fazolky normálně uvařit? Dcera mi řekla, že mungo se s klíčky nevaří, že to jednou udělali a jídlo bylo hořké. A že se vyklíčené má jíst syrové. Ale ty jejich klíčky měli tři centimetry.
Tak prosím radu co s tím.
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(16.9.2024 18:54:46) Já to jedla syrové. Počkala bych až ty klíčky víc vyrostou. Jestli je to správně nevím.
|
|
Muumi |
|
(16.9.2024 19:43:39) Normálně se můžou vařit, když chceš. Nejsou hořké. A naopak - jiné fazole se naklíčené jíst nesmí, ale to asi víš. Ono mungo vlastně není druh fazole, je to jiná rostlina.
|
|
wer |
|
(16.9.2024 20:23:10) Děkuji. Nechám je naklíčit, sním syrové.
|
|
|