Monty, pobavila jsi. Od tebe jsem toho zase tolik nečetla, ale poslední výtvor (pokud byl ten poslední ten, co mám a asi nepotěším, ale půjčuju kamarádkám... no holt proděláváš, ale doporučuju a půjčuju, taky hezký ne?) - klobouk dolů... a fakt nebylo takové to, napíšu to taky...
Ano, čtu i knížky, týýýý jo, to bych tam naflákala taky
) ale ten, kdo to podal a sepsal, prostě dokázal vyhovět těm, kdo to čtou, že se v tom našli - taky určitá výhoda.
Fascinuje mne filmařské nadšení... to je tak málo chlapů co píšou ze života poslední dobou? p.s. většinou filmy předběhnou knihu, to se fantazii nestává.
Jinak - samizdat. Tzn. sami zaplatit a pak se něco vrátí, či ne. Zabývám se tím, ráda bych, aby jednou manželovi vyšla knižně ta kuchařka "pro blbce jako jsem sám, nebo byl jsem, ve stylu, jaký nůž na co, co je plec, zda má něco společného s ramínkem a proč někdo má guláš oranžovej a někdo hnědej"
).
Aktuálně je opravdu legrace, - on to opravdu řeší jak "VÝVOJOVÝ DIAGRAM" kdysi... a ty recepty - to jsme jich dali dohromady asi 5, už mají 24 stránek
)) a to tam nejsou fotky.
Ale kdybych ty peníze měla... a doufám, že časem budou, tohle potěšení bych mu chtěla dopřát. Opravdu. Jen to tak strašně všechno zamotává v tom postupu.. kravina, poslední byla prostá bramborová kaše.. a ohřáté mléko, rozpuštěné máslo.. a ač tohle kvrdlá roky fantasticky, najednou se zeptá jak moc ohřáté mléko
)
Miláček.
Vydat knižně jde ale asi úplně cokoliv s obrovskou ztrátou nebo s návratností, záleží, jak moc pojedou kamarádi, reklama atd.