| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Restaurace a kavárny

30.11.2011 21:31:24 Zuzana+Terezka

Re: Vyhláška – kapacita kuchyně – členění a vybavení

Tak s vyhláškou bohužel neporadím, u té první je sice uvedeno, že byla zrušena, ale myslím, že ta vyhláška 107 není ta, co ji má nahradit.
My neustále musíme dodržovat vše, co je v té první vyhlášce. Nemáme tedy oddělené přípravny zdí (mám pocit, že proto ta první vyhláška byla zrušena), ale stále se dodržují přípravné úseky. Maso, vejce, ryby, hrubá zelenina, čistá zelenina, mléčné výrobky. Vše má své samostatné označené lednice, krájecí prkénka a nože jsou barevně označeny, takže skutečně používáme určitá prkénka a nože jen na maso, jen na sýry, jen na zeleninu atd. A to vše by se mělo používat jen v úseku kuchyně k tomu určeném. Takže stále samozřejmě platí, že se prostě nesmí křížit dráhy syrového masa a třeba sýru.
Co se týká výrobní kapacity strojů nebo nástrojů, o tom nic nevím. Myslím, že co stihnete usmažit na jedné pánvi, to prostě stihnete usmažit, nikdo po vás nebude chtít to počítat ~;)
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Vyhláška – kapacita kuchyně – členění a ... Vítr z hor 30.11.2011 20:11
*Re: Vyhláška – kapacita kuchyně – člen... Zuzana+Terezka 30.11.2011 21:31
*Re: Vyhláška – kapacita kuchyně – člen... Dari79 1.12.2011 0:47
*Re: Vyhláška – kapacita kuchyně – člen... Milka+4 1.12.2011 2:26

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.