mám alergii na různé druhy potravin, přdevším ovoce a zelenina a za poslední roky se to rozjíždí až moc, na můj vkus. nedávno jsem nemohla po půlce papriky mluvit a z nektarinek se mi udělaly puchýře na patře, oteklá papula, opary. nemluvím o tom, že už nemůžu kloudně ani nastrouhat mrkev nebo oškrábat nové brambory, to sýpu jak blázen a podle pocitů v hrudníku bych řekla, že rozjet se to víc, mám parádní astmatický záchvat
tedy alespoň na sobě, ale už o tom právě kvůli jídlu začínám uvažovat. má to vůbec smysl? lze se lékama dlouhodobě užívanýma dostat do stavu, kdy si dám dokonce i kousek jablka?!
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.