Re:
Fabieno díky,v příspěvcích se píše,že v průmyslových procesech je potřeba dosáhnout 120 st. Já .zavaruji v troubě při 150. Taky jsem pochopila,že pokud bych svou zavařenou skleničku při ohřívání nechala přejít varem,bakterie se rozloží.... Ještě jsem se chtěla zeptat. Když jsi pročítala,týkalo se to všeho masa? nebo jen nějaké druhy? A když se maso po vaření zmrazí,tak bakterie pochcipaji? protože by možná pro me mohlo být řešení,udělat jako dělám a po vychladnuti na noc,den nebo dva hodit do mrazáku a pak zase zpátky do lednice. Asi nedělám konzervu plnou,ale jen tu polo,ale skladuji v lednici ne ve spizi a do 10 dnů jsou všechny skleničky snedene. Co se týče masa,většinou dělám jen kraličí zřídka kuřecí. Červené maso jsem dala jen kupovane a to julce vůbec nechutnalo. Ale to nebylo masem,ale tou skleničkou. Zjistila jsem,že aby to mělo nějakou chuť,musím přidat do jídla víc celeru,pak je to trochu nasladle
Odpovědět