jako děda mi jednou v dětství osolil kakao, místo cukru, měla jsem báječnou záminku ho pak o to víc odmítat, protože rodiče trvali ráno na teplém pití a já to nemohla pozřít 
"Hm, tenhle koláč vypadá dobře. Tak co tam patří? Čtvrt kila másla? Cože, víte, co to stojí? OSM vajec?? Jéžiš, to bude cholesterolu, musí stačit dvě. Půl KILA CUKRU? Zbláznili se? No, dám polovičku..." a pokud to vůbec upeče, je to suché, nesladké, drolivé a tvrdé 
Jinak točí taky tři čtyři jídla dokola a všecko tak nějak chutná stejně. Masová směs s rýží, nebo masová směs s těstovinami nebo pečené kousky masa s bramborovým knedlíkem. Občas si oblíbí jedno koření, co jí zrovna nabídl místní obchodník, a pak ta masová směs a pečeně s knedlíkem jsou chuťově k nerozeznání.
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.