24.9.2020 12:58:34 babi_
Re: Nový vztah po rozvodu
"To ar, já nevím, jak v Německu, ale když půjdu tady u nás já a další tři lidi do restaurace na guláš, tak teda to bude násobně dražší, než když ten guláš uvařím doma..
A opravdu včetně myčky, lednice a plynu..
"
Dokonce i včetně mzdy, tj. toho, co by mohla vařící osoba vydělat, kdyby ten čas strávený vařením věnovala svému zaměstnání.
Jako já nejsem proti nevaření, jídlu "venku", atd... sama jsem v době školních dětí a manžela doma vařila v průměru tak max. 2 x týdně a opravdu ne i do mrazáku (všichni měli obědy v institucích), ale přijde mi nemožné levnější stravování v restauraci oproti domácímu vaření za stejné výživové hodnoty.
Samozřejmě pokud budu domů kupovat hodně drahé suroviny (řekněme kvalitnější, než z čeho vaří v restauraci levnější, než je moje vaření) a polovinu jich pak ještě vyhodím nespotřebovaných (děje se - otevřené balení či rychle se kazící čerstvé...), tak se to může prodražit, ale jinak si to fakt neumím představit.
Odpovědět