18.11.2020 6:59:29 Sugar+3
Re: Horkovzdušná fritéza
Nakrajim natenko (zas ne moc natenko - tak kolem 1.5 cm) nebo na siroke pruhy.
Bezvadna vychytavka je ""nahe kure"" - po nakrajeni smichat s majolkou (tak 1-2 lzice na 1/2 kg) a korenim (podobne pripravuju platky cukety).
Rizky v trojobalu (veprove nebo kureci) po obaleni narychlo opecu na rozpalene panvi s olejem, opravdu jen narychlo, par vterin na kazde strane staci, pak narovnam na plech a dam do rozpalene fritezy. Obecne se doporucuje postrikat takovym tim tukovym sprejem, ale to se mi neosvedcilo, ta strouhanka vzdycky zustane sucha, nebo to mozna delam blbe.
Na takove ty cinske napodobeniny nakrajim kure na 2 cm kostky a po obaleni v solamylu a omatlani olejem (pripadne po odlezeni v marinade) taky tepelne upravim ve friteze, pak na sporaku smicham s prislusnou omackou.
Odpovědět